ГоловнаСуспільствоПодії

Режисерові Ляшенку повернули захоплену квартиру після втручання Зеленського

2009 року її на себе переписали рейдери.

Режисерові Ляшенку повернули захоплену квартиру після втручання Зеленського
Фото: Скриншот

Український Офіс протидії рейдерству повернув захоплене майно кінорежисера Юрія Ляшенка. Про це повідомили на сторінці президента Володимира Зеленського у Facebook. 

У 2009-му режисер збирався отримати спадок від своєї двоюрідної сестри і звернувся до відповідних органів. Тим часом нерухомість захопили сторонні особи, і, незважаючи на перемогу Ляшенка в судах, нотаріус відмовився виконувати рішення Верховного Суду. Пізніше з'ясувалося, що квартиру перереєстровано на третіх осіб.

"Вислухавши кінорежисера, я в супроводі його адвокатів вирушив в Офіс протидії рейдерству, де Комісія з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації терміново прийняла рішення скасувати незаконну реєстрацію, а міністр юстиції Малюська підписав відповідний указ", - заявив Зеленський.

Люди, які незаконно займали квартиру, покинули її 30 грудня.

Зеленський закликав усіх, хто зіткнувся з рейдерством, звертатися до Офісу протидії за адресою: Київ, вул. Сверстюка, 15, а також по телефону (044) 237-09-96.

Нагадаємо, 18 грудня прем'єр-міністр Олексій Гончарук і міністр юстиції Денис Малюська відкрили Офіс протидії рейдерству.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram