ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби на Донбасі поранено одного військовослужбовця ЗСУ

Бойовики дев'ять разів обстріляли позиції сил ООС.

З початку доби на Донбасі поранено одного військовослужбовця ЗСУ
Фото: Макс Левин

З початку доби російсько-окупаційні війська дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Під час обстрілів один військовослужбовець отримав поранення.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Ворог обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Також була присутня снайперська активність", - йдеться у вечірньому зведенні.

У штабі уточнили, що п'ять обстрілів було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": неподалік Талаківки - зі станкового протитанкового гранатомета - 6 пострілів і великокаліберного кулемета; двічі біля Пісків - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; поблизу Павлополя - зі станкового протитанкового гранатомета - 3 постріли, а також снайперської гвинтівки та іншої стрілецької зброї; в районі Опитного - один постріл із протитанкового ракетного комплексу.

Чотири обстріли зафіксовано в районі відповідальності угруповання "Північ": неподалік Новолуганського - зі станкового протитанкового гранатомета - 4 постріли і великокаліберного кулемета; двічі поблизу населеного пункту Луганське - з міномета калібру 82 мм противник випустив 2 міни, а також гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; біля Оріхового - зі 120-мм міномета - 9 мін.

Нагадаємо, раніше США закликали Росію провести справжнє припинення вогню на Донбасі, відвести свої сили і підтримати виведення незаконних збройних формувань.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram