ГоловнаСуспільствоПодії

У Львові поліцейського спіймали на хабарі за спробу "відмазати" призовника від армії

За три тисячі євро поліцейський і військовий чиновник визнавали чоловіків непридатними до служби.

У Львові поліцейського спіймали на хабарі за спробу "відмазати" призовника від армії

Сьогодні, 13 грудня, в обідній час співробітники ДБР і СБУ затримали на хабарі 38-річного майора, старшого інспектора управління кадрового забезпечення поліції Львівської області, який обіцяв допомогти чоловікові в ухиленні від військової служби. Про це повідомляє ZAXID.NET.

Затримання відбулося за декілька метрів від входу в будівлю Головного управління Нацполіції Львівської області, де працює цей поліцейський.

Чоловік вимагав від жителя Львівської області три тисячі євро. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК.

З'ясувалося, що поліцейський спільно з чиновником районного військового комісаріату налагодив механізм отримання хабарів від призовників. За кілька тисяч євро вони «визнавали» чоловіків непридатними до служби.

Нагадаємо, в листопаді слідчі Державного бюро розслідувань викрили прокурора Бердянської місцевої прокуратури, який вимагав і отримав 10 тис. доларів хабара за непритягнення особи до кримінальної відповідальності.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram