ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд заарештував підозрюваного у вбивстві трирічного хлопчика без права застави

Засідання проходило в закритому режимі.

Суд заарештував підозрюваного у вбивстві трирічного хлопчика без права застави
Фото: Lb.ua

Шевченківський районний суд Києва заарештував на два місяці без права внесення застави підозрюваного в убивстві трирічного хлопчика.

Про це повідомила у фейсбуці прессекретарка столичної прокуратури Надія Максимець.

"У Шевченківському районному суді у ці хвилини триває засідання з обрання запобіжного заходу одному з підозрюваних у вбивстві 3-річного хлопчика. Він, за версією слідства, здійснив смертельний постріл. Позиція прокурора безкомпромісна - тримання під вартою без застави", - написала вона.

Станом на 12:50 суд пішов у нарадчу кімнату.

Максимець також зазначила, що засідання відбувається в закритому режимі.

"Таке рішення суд ухвалив перед початком засідання, зваживши на клопотання сторони захисту, а також на те, що відносно підозрюваних наразі здійснюються заходи безпеки", - пояснила прессекретарка.

Нагадаємо, 1 грудня в Києві обстріляли автомобіль засновника першої мережі донецьких супермаркетів В'ячеслава Соболєва. У результаті загинув його трирічний син.

Згідно з Вікіпедією, Соболєв - український економіст, кандидат економічних наук, підприємець, директор дочірньої компанії "Нафтогазмережі", колишній заступник голови правління НАК "Нафтогаз України", депутат Київської обласної ради.

За даними ЗМІ, магазини Соболєва продовжують працювати на окупованих територіях у Донецькій і Луганській областях. Під рестораном "Маріо", власником якого він був, проходили мітинги.

Через 12 годин після події поліції вдалося затримати підозрюваних у вбивстві дитини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram