ГоловнаСуспільствоВійна

Кількість обстрілів на Донбасі збільшилася до 9, постраждали троє військових

У двох - поранення, ще в одного - бойова травма.

Кількість обстрілів на Донбасі збільшилася до 9, постраждали троє військових
Фото: facebook.com/pressjfo.news

За добу 27 листопада на Донбасі супротивник 9 разів обстрілював українські позиції, в результаті чого поранення отримали двоє військових, ще в одного - бойова травма. Вогонь вели з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї, повідомили на сторінці операції Об'єднаних сил у Facebook.

"У районі відповідальності ОТГ "Схід" російські окупаційні війська здійснили 6 обстрілів: біля Старогнатівки і Березового - з підствольних гранатометів і стрілецької зброї; неподалік Водяного - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; біля Красногорівки - з великокаліберних кулеметів", - уточнили в штабі.

У районі відповідальності ОТГ "Північ" відбулося ще 3 обстріли: неподалік Південного - з РПГ і автоматичних гранатометів; неподалік Шумів - зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; біля Попасної - зі стрілецької зброї.

З початку доби 28 листопада супротивник відкривав вогонь з кулеметів і ручних протитанкових гранатометів у районі Новолуганського. Втрат з української сторони не зафіксовано.

Нагадаємо, у вечірньому зведенні 27 листопада повідомляли про 4 обстріли, в результаті одного з них було поранено військового. Тоді два обстріли відбулися в районі ОТГ "Північ", ще двічі окупаційні війська обстріляли Мар'їнку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram