ГоловнаСуспільствоВійна

Двоє працівників "Луганськводи" отримали поранення через обстріл бойовиків

Вранці бойовики обстріляли працівників КП, які проводили ремонтні роботи в районі залізничної станції "Кондрашевська".

Двоє працівників "Луганськводи" отримали поранення через обстріл бойовиків
Фото: http://cxid.info

На Донбасі бойовики обстріляли робітників обласного комунального підприємства "Луганськвода", в результаті чого постраждали двоє людей.

Про це повідомив пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Сьогодні близько 10:30 ворог з автоматичного станкового гранатомета АГС-17 обстріляв працівників комунального підприємства «Луганськвода», які проводили ремонтні роботи в районі залізничної станції «Кондрашевська» біля зупинки "Зелений Гай". У результаті обстрілу поранення отримали дві цивільних особи", - йдеться в повідомленні.

У штабі наголосили, що з української сторони були надані гарантії на неухильне дотримання режиму припинення вогню до 17:00.

"Від місця, де зафіксовано обстріл, до найближчих позицій українських військовослужбовців - понад 2,5 тис. метрів. За тактико-технічними характеристиками, постріли з АГС-17 мають прицільну дальність 1700 метрів, а максимальна дальність польоту - 2100 метрів (з пострілом ГПД- 30). Оскільки зазначений населений пункт розташований на не підконтрольній уряду України території, ми не маємо можливості перевірити факт травмування або поранення мирних жителів", - додали в штабі.

Нагадаємо, 22 жовтня в Лисичанську Луганської області оголосили надзвичайну ситуацію через відсутність води. Воду в місті відключили ще 18 жовтня. Без води залишилося близько 80 тисяч жителів з Лисичанська, Привілля і Новодружеська.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram