ГоловнаСуспільствоВійна

Окупанти обстріляли Золоте-4 з важкої артилерії

Розведення військ на цій ділянці мало відбутися ще 7 жовтня.

Окупанти обстріляли Золоте-4 з важкої артилерії
Фото: EPA/UPG

У суботу, 19 жовтня, збройні формування Російської Федерації та її найманці 15 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

"Противник, переважно, обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил зі стрілецької зброї і гранатометів різних систем. Також біля Золотого-4 зафіксовано застосування заборонених мінськими угодами мінометів калібру 120 і 82 мм", - йдеться в ранковому зведенні штабу ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив дев'ять обстрілів: двічі біля Водяного на Приазов'ї, неподалік Талаківки, Авдіївки, Верхньоторецького, Павлополя, Тарамчука, Новоселівки Другої, Красногорівки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано шість ворожих обстрілів: тричі неподалік Золотого-4, біля Зайцевого, Кримського, Троїцького.

За минулу добу внаслідок обстрілів противником наших позицій один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Протягом цієї доби бойовики вогневої активності не проявляли.

Нагадаємо, 1 жовтня в Мінську домовилися про розведення військ в Петровському і Золотому в Луганській області. Розведення мало розпочатися 7 жовтня, але його перенесли через постійні обстріли з боку проросійських бойовиків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram