ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі

Про втрати серед ЗСУ не повідомляється.

З початку доби бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі
Фото: Макс Левин

З початку цієї доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Противник обстріляв позиції підрозділів ООС із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї", - йдеться у вечірньому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики п'ять разів відкривали вогонь: двічі неподалік Авдіївки - з мінометів калібру 82 мм, станкових і ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; двічі поблизу Водяного - з озброєння БМП-1, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; біля Талаківки - з великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності угруповання "Північ" зафіксували сім обстрілів: неподалік Золотого - з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів; двічі в районі Луганського - з гранатометів різних систем; двічі біля Новолуганського - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; поблизу Новотошківського - зі стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно, і гранатометів різних систем; біля Троїцького - з великокаліберних кулеметів.

Про втрати серед особового складу сил ООС не повідомляється.

Нагадаємо, за минулу добу кількість обстрілів на Донбасі зросла до 29, в результаті постраждали двоє бійців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram