ГоловнаСуспільствоЖиття

У Клиха виявили проблеми зі здоров'ям і перевели в спецзаклад

Усім, хто прибув до лікарні, вже встановили попередні діагнози.

У Клиха виявили проблеми зі здоров'ям і перевели в спецзаклад
Станислав Клых
Фото: fakty.ua

У звільненого в рамках обміну полоненими Станіслава Клиха лікарі виявили проблеми зі здоров'ям і перевели в спецзаклад. Про це повідомив канал "112 Україна".

Під час минулого брифінгу в клініці "Феофанія" лікарі повідомили, що зараз на лікуванні перебуває 8 звільнених українців, усім їм уже встановили попередні діагнози. Які саме - лікарі не розголошують, оскільки це заборонено відповідно до чинного законодавства. Очікують, що сьогодні частину звільнених направлять на лікування.

Один із тих, кому потрібне окреме лікування, - Станіслав Клих, його вже направили в спецзаклад, проте в який саме - теж не уточнили.

Відзначають, що Олег Сенцов у лікарні досі не з'явився.

Нагадаємо, Клих був в ув'язненні з серпня 2014 року. У серпні 2017 року його адвокат повідомляв, що політв'язень Клих перебуває в лікарні в Магнітогорську, який йому поставили діагноз - не повідомляли.

У листопаді того ж року громадянська активістка Ольга Афанасьєва повідомляла, що Клих шість днів був у комі, а до цього - його забирали до психіатричної клініки.

15 квітня 2018 року Клих заявив, що відмовляється від їжі і вимагає переведення з Верхньоуральської колонії через погані умови утримання. У травні 2018-го знову повідомляли про погіршення здоров'я політв'язня. У червні він знову оголошував голодування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram