ГоловнаСуспільствоОсвіта

Міносвіти оголосило конкурси на посади ректорів у двох університетах

Вибори відбудуться в Східноєвропейському університеті в Луцьку та в Одеській морській академії.

Міносвіти оголосило конкурси на посади ректорів у двох університетах
Одесская морская академия

Міністерство освіти і науки України оголосило конкурси на посади ректора у двох університетах: Східноєвропейському національному університеті ім. Лесі Українки та Національному університеті "Одеська морська академія". Відповідні оголошення опубліковано на сайті відомства.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою і мають стаж роботи на посадах науково-педагогічних працівників не менш як 10 років. Термін подачі заяв - два місяці з дня опублікування оголошення. 

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, мають подати відповідну заяву, автобіографію, копії документів про вищу освіту, науковий ступінь, наукові звання, довідки про проходження психіатричного огляду, про наявність чи відсутність судимості, виписку з реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення, згоду на збір та опрацювання персональних даних, копію довідки про те, що кандидат не підпадає під дію закону про очищення влади.

Нагадаємо, Одеську морську академію очолює Михайло Міюсов, він обіймає посаду ректора з 2000 року. Східноєвропейський університет з 2005 року очолює Ігор Коцан. Вибори ректорів проводяться за процедурою, затвердженою Кабміном 2014 року.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram