ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, одного бійця поранено

Раніше також повідомляли про чотирьох загиблих.

Бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, одного бійця поранено
Фото: EPA/UPG

Від початку доби російсько-окупаційні війська чотири рази порушили режим припинення вогню у зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі. В результаті обстрілу четверо українських військовослужбовців загинули, ще один отримав поранення.

Про це йдеться у вечірньому зведенні штабу ООС у Фейсбуці.

Зазначається, що бойовики відкривали вогонь з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики тричі обстріляли позиції ЗСУ, а також один раз у районі відповідальності угруповання "Північ".

Нагадаємо, внаслідок обстрілу проросійськими бойовиками Павлополя загинули четверо бійців окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Бєлінського. Напередодні у зоні ООС один український військовий отримав поранення в результаті підриву на вибуховому пристрої.

Президент Володимир Зеленський визнав зрив "хлібного перемир'я", оголошеного з 21 липня. Він закликав лідерів країн-учасниць нормандського формату якомога швидше провести саміт для відновлення мирних переговорів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram