ГоловнаСуспільствоВійна

Командування ООС привітало українців із п'ятою річницею визволення Мар'їнки від бойовиків

5 серпня 2014 року українські військові звільнили місто від проросійських терористів.

Командування ООС привітало українців із п'ятою річницею визволення Мар'їнки від бойовиків
Фото: 112

Командування операції Об'єднаних сил на Донбасі привітало українців з п'ятою річницею визволення населеного пункту Мар'їнка Донецької області від проросійських бойовиків.

Про це повідомила прес-служба штабу ООС у фейсбуці.

Командування нагадало, що рівно п'ять років тому, 5 серпня 2014 року, українські військовослужбовці звільнили Мар'їнку від терористів.

"Шановні жителі Мар'їнки! П'ять років тому, 5 серпня, завдяки успішним діям військовослужбовців-учасників антитерористичної операції і місцевого населення було звільнено від збройних формувань РФ і її найманців місто Мар'їнку. Сьогодні ви відчуваєте себе вільними громадянами Української держави і господарями рідної нашої землі. Наша армія змінилася, стала боєздатною, і ми, військовослужбовці Об'єднаних сил, ніколи більше не дозволимо загарбникам ступати по нашій землі! Вічна пам'ять українським воїнам і цивільним, загиблим під час проведення антитерористичної операції і операції Об'єднаних сил на сході держави. Слава і честь захисникам, патріотам, волонтерам і всім, хто, не шкодуючи зусиль, захищає рідну землю! Слава Україні!" - йдеться в привітанні командувача ООС Олександра Сирського.

Нагадаємо, 5 серпня 2014 року об'єднані сили добровольчих батальйонів "Шахтарськ" і "Азов" за підтримки ЗСУ взяли під контроль Мар'їнку та околиці Донецька.

Раніше, 3 серпня, підрозділи сил АТО зайняли місто Ясинувата, важливий пункт залізничного сполучення регіону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram