ГоловнаСуспільствоЖиття

Політв'язень Павло Гриб написав листа українській владі

Гриб просить почати переговори про новий обмін полоненими і не забувати ув'язнених у Росії українців.

Політв'язень Павло Гриб написав листа українській владі
Павел Гриб
Фото: Громадське

Український політв'язень Павло Гриб написав звернення до української влади. Текст листа опублікував батько Павла, Ігор Гриб, на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Я, Павло Гриб, український патріот, засуджений за сприяння терористичній діяльності на шість років позбавлення волі, разом з усіма політичними в'язнями від імені всіх українських військових, політичних в'язнів путінського режиму, звертаюся до української влади, Президента України, депутатів Верховної Ради, уряду України - вирішіть нарешті нашу долю!" - написав Павло у своєму зверненні.

"Я закликаю і звертаюся до громадськості, діячів культури, військових, націоналістів, волонтерів і капеланів, земляцтва кожного краю, усіх небайдужих до нашої долі українців - не залишайтеся осторонь і не забувайте в'язнів! Скажіть своє слово про нас - вдома, на роботі, в соціальних мережах, у ЗМІ. Треба донести правду про переслідування патріотів України спецслужбами Московії", - додав він.

Гриб зазначив, що "так далі тривати не може", і нагадав про необхідність почати переговори про новий обмін.

"Кількість політв'язнів, на жаль, тільки збільшується. Зараз їх понад 100 осіб... Скільки потрібно ще ув'язнити не винних ні в чому людей, щоб нарешті була справа? Дві, три, чотири сотні? Невже мало того, що зламали життя і здоров'я стільком українцям? Раніше неможливо було уявити собі таке - в'язнів понад сотня, а зараз навіть страшно подумати - вже є", - зазначив Гриб

Батько Павла написав, що сьогодні у політв'язня день народження - йому виповнюється 21 рік.

Написати Павлу слова підтримки можна за адресою: Гриб Павел Игоревич (1998 г.р.). 344082, Ростовская обл, Ростов-на-Дону, улица Большая Садовая, 31. ФКУ СИЗО-4 ФСИН России. Листи приймаються тільки російською мовою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram