ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

ДБР проводить обшуки в Міністерстві охорони здоров'я

ДБР вилучають документи і техніку у зв'язку з порушеннями тендерних процедур в Інституті раку

ДБР проводить обшуки в Міністерстві охорони здоров'я
Фото: lifedon.com.ua

Державне бюро розслідувань проводить обшук у Міністерстві охорони здоров'я і ДП "Будівельний центр МОЗ" у зв'язку з порушеннями під час закупівель у рамках розвитку Інституту раку. Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

"За рішенням Печерського районного суду міста Києва, співробітники Державного бюро розслідувань здійснюють вилучення документів і електронних носіїв у рамках слідчих дій щодо діяльності ДП "Державний будівельний центр МОЗ України", - сказано в повідомленні.

Напередодні адміністративна колегія Антимонопольного комітету України прийняла рішення про скасування процедури закупівлі для розвитку Інституту раку. Рішення вже набуло чинності і буде опубліковано найближчим часом.

Нагадаємо, 5 квітня ДП "Державний будівельний центр МОЗ" оголосило тендер на розвиток Національного інституту раку з очікуваною вартістю 2,46 млрд гривень. Ознаки потенційних порушень виявив проект "Наші гроші", проаналізувавши тендерні умови. Це підтвердив внутрішній аудит, проведений міністерством.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram