ГоловнаСуспільствоЖиття

​Керівників Переяслав-Хмельницького підрозділу поліції відсторонили від виконання обов'язків

Приймається рішення про їх подальше перебування в органах.

​Керівників Переяслав-Хмельницького підрозділу поліції відсторонили від виконання обов'язків
Фото: nikvesti.com

Керівники Переяслав-Хмельницького відділу поліції Київської області відсторонені від виконання службових обов'язків. Зараз приймається рішення щодо їх подальшого перебування в органах поліції, інформує прес-центр МВС.

Глава Національної поліції Сергій Князєв висловив співчуття батькам 5-річного Кирила Тлявова, який помер в лікарні після поранення п'яними патрульними.

"Як батько - навіть не можу уявити горе і відчай батьків від втрати дитини. Водночас як керівник Національної поліції - запевняю, що ми максимально будемо сприяти розслідуванню цієї трагедії. Такі дії несумісні з присягою і гідністю поліцейського. Ми розраховуємо на жорстке покарання винних", - сказав Сергій Князєв.

Раніше президент Володимир Зеленський запевнив, що винні в загибелі 5-річного Кирила Тлявова будуть покарані.

Як повідомлялося, що 3 червня п'ятирічний хлопчик Кирило, який отримав вогнепальне поранення в голову в Переяславі-Хмельницькому, помер у лікарні.

Генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що поліцейським з Переяслава-Хмельницького посилять статтю на "умисне вбивство".

Нагадаємо, 31 травня в місті Переяслав-Хмельницький 5-річний хлопчик, який грався біля власного будинку, отримав вогнепальне поранення в голову. Закривавлену дитину знайшли рідні та доставили в лікарню. Хлопчика прооперували і перевезли до Києва, проте медикам не вдалося його врятувати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram