ГоловнаСуспільствоПодії

Бандити під виглядом поліцейських викрали київського бізнесмена

Викрадачі під час затримання вчинили опір.

Бандити під виглядом поліцейських викрали київського бізнесмена
Фото: mvs.gov.ua

Співробітники поліції 24 травня затримали групу озброєних бандитів, які викрали бізнесмена в селі Ревне Бориспільського району під Києвом.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України 25 травня.

Підприємця, який їхав на своєму Land Rover, зупинив бус Volkswagen T5 зі спецсигналами - проблисковими маячками червоного та синього кольору. Водія витягнули з машини, погрожуючи зброєю. Після цього йому на голову наділи чорну маску, посадили в бус і відвезли в невідомому напрямку. Один з нападників зник на автомобілі заручника.

Через годину автомобіль Volkswagen T5 затримали в Києві.

Фото: mvs.gov.ua

Викрадачі чинили опір, в зв'язку з чим поліцейським довелося зробити попереджувальний постріл з табельної зброї і застосувати спецзасоби. Заручника, 53-річного столичного підприємця, звільнили. У його викрадачів при собі була зброя, підроблені документи співробітників поліції і формений одяг. Ними виявилися троє мешканців Дніпропетровської області та один житель Криму.

Фото: mvs.gov.ua

За фактом викрадення людини, вимагання, незаконного заволодіння транспортним засобом, розбою і незаконного зберігання зброї слідчі відкрили кримінальні провадження.

Нагадаємо, тижнем раніше в іншому селі Бориспільського району три людини із застосуванням зброї викрали чоловіка заради 30 тис. доларів викупу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram