ГоловнаСуспільствоЖиття

У "Жулянах" затримали росіянина, який влаштував дебош на кордоні

Чоловік не зміг вказати мету своєї поїздки.

В аеропорту "Київ" (Жуляни) затримали громадянина Росії 1980 року народження, який не зміг вказати мету своєї поїздки в Україну. Коли чоловіка не пропустили на українську територію, він влаштував дебош, через що був затриманий. Про це повідомляє Держприкордонслужба України.

Інцидент стався сьогодні вночі.

"Росіянин почав агресивно поводитися і викрикувати образи щодо держави і співробітників Держприкордонслужби України. На вимогу прикордонників заспокоїтися і відійти на два кроки назад, чоловік, який за зовнішніми ознаками був п'яний, не відреагував і продовжував агресивно поводитися, а також зробив провокаційні дії у вигляді спроби подальшого нападу на прикордонний наряд", - сказано в повідомленні.

Чоловіка затримали. За злісну непокору законному розпорядженню військовослужбовця на правопорушника складено протокол за ст. 185-10 (тягне за собою накладення штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на термін від 1 до 2 місяців з відрахуванням 20% заробітку, або адміністративний арешт на термін до 15 діб).

Росіянину заборонений в'їзд на територію України на три роки. Після завершення всіх процесуальних дій росіянина примусово відправлять до Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram