ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі отримав поранення український військовий

Бойовики здійснили 14 обстрілів, головним чином - із застосуванням забороненого важкого озброєння.

На Донбасі отримав поранення український військовий
Фото: Макс Левин

У середу, 24 квітня, озброєні формування Російської Федерації на Донбасі 14 разів порушили режим припинення вогню, з них вісім разів - із застосуванням заборонених артилерійських систем калібру 122 мм і мінометів калібрів 120 і 82 мм. У результаті обстрілу отримав поранення один службовець Об'єднаних сил, повідомляє прес-центр ООС на своїй сторінці в Фейсбуці.

Ворог також обстрілював наших захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Обстріли зафіксовані поблизу населених пунктів Миколаївка, Авдіївка, Верхньоторецьке, Мар'їнка, Новогнатівка, Водяне, Попасна, Шуми, Троїцьке і Луганське. Поблизу Новозванівки бойовики здійснили чотири обстріли із застосуванням артилерійських систем калібру 122 мм і мінометів калібру 120 мм.

Жоден обстріл супротивника не залишився без адекватної відповіді Об'єднаних сил. За даними розвідки, 24 квітня двох окупантів убито, трьох - поранено.

З початку поточної доби супротивник здійснив три обстріли: з гранатометів різних систем - поблизу населеного пункту Гнутове, двічі з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - в районі села Лебединське.

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На обстріл супротивника наші захисники дали адекватну відповідь. Втрати окупантів уточнюють.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що представники Росії в тристоронній контактній групі відмовилися оголосити режим тиші на час великодніх свят.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram