ГоловнаСуспільствоЖиття

У Мадриді евакуювали 57-поверховий хмарочос через погрози вибуху

Невідомі погрожували посольству Австралії.

У Мадриді евакуювали 57-поверховий хмарочос через погрози вибуху
Фото: wikimapia

Поліція Мадрида евакуювала людей з хмарочоса Торре Еспас після ймовірної загрози вибуху в посольстві Австралії, яке розміщене в цій будівлі. Про це повідомляє Thelocal.

Посольство Австралії в Твіттері заявило, що воно буде закрито до кінця дня.

Іспанські офіцери з утилізації бомб TEDAX у цей час використовують службових собак і, відповідно до протоколу, перевіряють будівлю на наявність вибухонебезпечних предметів.

"Ми закликаємо всіх, хто перебуває всередині будівлі або поблизу, слідувати інструкціям співробітників служби безпеки", - йдеться в повідомленні муніципальної поліції Мадрида в соціальних мережах.

Відзначають, що, крім посольства Австралії, в будівлі розміщені також представництва Великобританії, Канади і Нідерландів.

Торре Еспас є одним із чотирьох хмарочосів, що складають бізнес-парк у північній частині Мадрида, за сумісництвом це четверта будівля Іспанії за висотою - 235 метрів.

Нагадаємо, 14 квітня 2019 року в Дніпрі евакуювали людей з аеропорту та двох ТЦ після повідомлень про замінування. За даними обласної поліції, з будівель ТРЦ і аеропорту було евакуйовано близько 1 тис. осіб. Вибухонебезпечних предметів у будівлях не виявили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram