ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція затримала п'ятьох підлітків за жбурляння каменюк у вікна поїзда

Затриманих також підозрюють у пошкодженні світлофорів.

Фото: npu.gov.ua

Поліція Київської області затримала групу неповнолітніх, яких підозрюють у закиданні камінням потягів, а також у пошкодженні світлофорів. Про це повідомляє регіональне управління поліції.

"Працівники Обухівського відділу поліції спільно з представниками воєнізованої охорони Південно-Західної залізниці затримали групу неповнолітніх хлопців, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні низки злочинів і в пошкодженні майна, що належить ВАТ "Укрзалізниця", - сказано в повідомленні.

По спецлінії 102 надійшло повідомлення про те, що невідомі розбили вікна в пасажирському поїзді на станції Трипілля. Працівники воєнізованої охорони залізниці на місці злочину встигли затримати неповнолітню дівчину, яка розповіла про правопорушників.

Під час відпрацювання прилеглої території працівники поліції затримали групу підозрюваних - трьох хлопців віком 12, 16, 17 років і двох дівчат 15-річного віку.

Встановлено, що вікна в поїзді "Київ - Миронівка" розбили двоє старших хлопців - жителів села Трипілля. Співробітники поліції довели їхню причетність до скоєння 18 правопорушень на залізниці. Встановлено, що хулігани кидали палаючі шини на залізничні колії або залишали там інші сторонні предмети. Крім того, підлітки розбивали камінням маневрові світлофори і кидали каміння у вікна пасажирських поїздів.

Поліцейські продовжують встановлювати причетність неповнолітніх до скоєння інших аналогічних злочинів.

Нагадаємо, суд засудив до двох років позбавлення волі умовно одного з нападників на міську електричку, який обмалював графіті і закидав її камінням у Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram