ГоловнаСуспільствоПодії

У сквері на Троєщині невідомі за ніч вкрали понад 300 саджанців чагарників і дерев

"Обнесли" сквер біля пам'ятника Добровольцю на Маяковського, 2Б.

У Деснянському районі Києва невідомий за одну ніч вкрали зі скверу понад 300 саджанців різних рослин. Про це повідомляє прес-служба КП з утримання зелених насаджень на своїй сторінці в Фейсбуці.

Фото: КП УЗН Деснянського району

Сквер на вул. Маяковського 2Б обнесли в ніч на 4 квітня.

"Це фото скверу Маяковського, 2Б, де встановлено пам'ятник Воїну-добровольців. Пам'ятайте, ще кілька днів тому ця територія була багата пишними зеленими насадженнями. Зараз жителів району зустрічають ось такі порожні, зубожілі клаптики землі. "Подякуємо" за це нелюдам, що по-варварськи позбавили деснянців можливості відпочивати в мальовничому сквері", - сказано в повідомленні.

У КП також обурилися тим, що невідомі фактично знищили сквер, створений на честь захисників Батьківщини.

Фото: КП УЗН Деснянського району

У сквері викопали понад 300 саджанців: 261 шт. ялівцю, 38 шт. сосни, 14 шт. барбарису, 12 шт. тису, три троянди і одну тую. Загальну вартість насаджень КП не вказав.

"За цим фактом порушено кримінальне провадження і ми сподіваємося, що злочинці будуть відповідати за свої дії перед законом", - сказано в повідомленні комунальників.

Фото: КП УЗН Деснянського району

Нагадаємо, раніше стало відомо, що КП "Київзеленбуд" має намір замінити хворі дерева на Хрещатику - каштани - платанами, які більше пристосовані до міських умов. За даними КП, відновити і вилікувати каштани вже неможливо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram