ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики шість разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі в п'ятницю

Один військовослужбовець загинув, ще один отримав поранення.

Бойовики шість разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі в п'ятницю
Фото: facebook.com/pressjfo.news

З початку доби російсько-окупаційні війська шість разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі, п'ять разів застосувавши зброю, заборонену Мінськими домовленостями. Також зафіксовано обстріли снайперів.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

"У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" з мінометів калібру 120 мм та автоматичних станкових гранатометів велися обстріли поблизу населеного пункту Водяне; зі снайперської зброї - в районі населеного пункту Новомихайлівка. У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" двічі стріляли з мінометів калібру 120 мм, а також з мінометів 82-го калібру і автоматичних станкових гранатометів - поблизу села Новоолександрівка; з мінометів калібру 120 мм - в районі населеного пункту Новозванівка; з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - поблизу селища Золоте-1", - йдеться у повідомленні.

В результаті обстрілів один військовослужбовець загинув і один отримав поранення.

Зазначається, що підрозділи ЗСУ дали адекватну відповідь противнику вогнем зі штатного озброєння. Втрати бойовиків уточнюються.

Нагадаємо, Україна вирішила відкрити автомобільний контрольний пункт в'їзду-виїзду "Золоте" на лінії розмежування найближчої неділі, 24 березня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram