ГоловнаСуспільствоВійна

Трьох українських військових поранено, один загинув на Донбасі

Застосування забороненого озброєння не скорочується.

Трьох українських військових поранено, один загинув на Донбасі
Фото: Макс Левин

У зоні бойових дій на Донбасі в четвер, 21 березня, загинув один український військовий, ще двоє отримали поранення. Крім того, ще одного українського бійця поранено сьогодні вранці, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил на своїй сторінці у Фейсбуці.

За минулу добу російські бойовики здійснили 7 обстрілів, у тому числі чотири - із застосуванням важкого озброєння, забороненого Мінськими домовленостями. Бойовики витратили 40 мін калібру 120 і 82 мм. Також російсько-окупаційні війська обстрілювали наші позиції з озброєння бойової машини піхоти, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Обстріли зафіксовано поблизу населених пунктів Широкине, Авдіївка, Південне, Кримське, Золоте-4, Станиця Луганська і Хутір Вільний.

На всі обстріли противника Об'єднані сили адекватно відповіли, знищивши при цьому трьох і поранивши шістьох окупантів. Також вогнем протитанкового ракетного комплексу знищено військовий автомобіль противника.

Сьогодні вранці зафіксовано обстріл у районі Золотого-1, бойовики вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У результаті обстрілу один наш захисник отримав поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram