ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 13 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі

Втрат серед військовослужбовців немає.

Бойовики 13 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі
Фото: facebook.com/pressjfo.news

За минулу добу російсько-окупаційні війська 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, втрат серед українських військових немає.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики сім разів обстріляли опорні пункти ООС: з мінометів калібрів 120 і 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів - у районі Широкиного; двічі з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібрів 120 і 82 мм і великокаліберних кулеметів - поблизу Лебединського; двічі з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм і автоматичних станкових гранатометів - у районі Водяного; двічі з мінометів калібру 82 мм і гранатометів різних систем - поблизу Гнутового.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики шість разів обстріляли українські позиції: з мінометів калібру 120 мм - поблизу Троїцького; з мінометів калібру 82 мм - у районі Шумів; з артилерійських систем калібру 122 мм - поблизу Новозванівки; з мінометів калібру 120 мм - біля Попасної; з мінометів калібрів 120 і 82 мм, озброєння бойових машин піхоти БМП-1 і гранатометів різних систем - у районі Золотого-4; з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу Хутора Вільного.

"Підрозділи, які зазнали вогневого впливу супротивника, відповідали на ворожий вогонь застосуванням усіх наявних чергових вогневих засобів", - наголошено в повідомленні.

За даними розвідки, 28 лютого було ліквідовано одного і поранено трьох бойовиків. Окрім того, знищено чотири одиниці озброєння і військової техніки супротивника, в тому числі самохідну артилерійську установку та протитанковий ракетний комплекс.

З початку поточної доби бойовики вогонь не відкривали.

Нагадаємо, у четвер російсько-окупаційні війська 10 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі. Втрат серед військовослужбовців не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram