ГоловнаСуспільствоПодії

У Полтаві загорівся критий ринок на території колишнього заводу (оновлено)

До гасіння залучено кілька загонів ДСНС.

Фото: "Полтавщина"
У Полтаві сталася велика пожежа на території ринку в будівлі колишнього Полтавського турбомеханічного заводу. Про це повідомляє місцеве видання "Полтавщина".

Згідно з повідомленням, пожежа почалася близько 18-ї години. На місці події працюють кілька бригад ДСНС, шість автоцистерн і дві автодрабини. Пожежа охопила дах будівлі.

Відомо, що вогонь поширився на магазини "Взуттєвий бум", "Єва" і критий ринок. Продавці із сусідніх торговельних точок виносять товари з приміщень.

Інформації про загиблих і постраждалих натепер немає. 

Фото: "Полтавщина"
 

Оновлення. Станом на 20:30 пожежу на ринку локалізовано, гасіння триває. За попередніми даними, постраждалих під час пожежі немає, у місті перекрито рух по вул. Зіньківської.

За даними місцевих ЗМІ, від автостанції до критого ринку "Київський" вигоріли всі приміщення, сама автостанція не постраждала. Над деякими магазинами обвалився дах.

За словами місцевих продавців, пожежа могла виникнути через коротке замикання: в одному з магазинів сьогодні вдень ремонтували електропровідню. Також журналісти повідомляють, що в торгових павільйонах не було опалення, тому продавці встановлювали обігрівачі, що заборонено правилами експлуатації приміщень.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram