ГоловнаСуспільствоПодії

На лінії розмежування жінка намагалася за хабар провезти косметику на 250 тис. гривень

Жінка везла препарати для власного косметологічного салону.

Женщина пыталась тайно провезти на Донбасс косметологические препараты
Фото: dpsu.gov.ua
Женщина пыталась тайно провезти на Донбасс косметологические препараты

На лінії розмежування на Донбасі прикордонники затримали жінку, яка намагалася за хабар в 150 євро провезти на окуповану територію косметологічні препарати. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Під час проведення контрольних операцій оглядовою групою прикордонників і представниками ДФС було виявлено в особистих речах жінки велику кількість медичних і косметологічних препаратів", - сказано в повідомленні. 52-річна жінка пояснила прикордонникам, що цей "багаж" їй потрібен для власного косметологічного салону.

"Зрозумівши, що їй не вдасться налагодити "процедури ботоксу" на окупованій території, мешканка Донецька спробувала "домовитися" з правоохоронцями про непритягнення до адміністративної відповідальності та переміщення зазначених товарно-матеріальних цінностей через лінію розмежування, запропонувала хабар в розмірі 150 євро", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що препарати загальною вартістю майже 250 тис. гривень вилучено, а за фактом пропозиції хабара інформацію надіслано до Національної поліції.

Нагадаємо, напередодні двоє чоловіків померли на КПВВ "Майорськ" з боку бойовиків. Поліція має намір розслідувати загибель людей, оскільки в січні на цьому самому КПВВ померли ще троє чоловік.

Фото: dpsu.gov.ua

Фото: dpsu.gov.ua

Фото: dpsu.gov.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram