ГоловнаСуспільствоПодії

Пасажирський потяг протаранив вантажівку в Івано-Франківській області

У результаті ДТП водія автомобіля госпіталізували.

На залізничному переїзді в Івано-Франківській області поїзд "Ворохта-Київ" в'їхав у вантажівку. В результаті ДТП водія автомобіля госпіталізували, повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

"7 лютого о 15:54 на перегоні Хриплин - Братківці в Івано-Франківській області водій вантажного автомобіля, порушивши правила дорожнього руху, виїхав на нерегульований переїзд прямо перед поїздом №143 "Ворохта-Київ", спровокувавши зіткнення", - йдеться в повідомленні.

Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

В результаті дорожньо-транспортної пригоди локомотив зійшов з рейок першою колісною парою. Машиніст і пасажири поїзда не постраждали, водія автомобіля госпіталізували.

Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

"Лише диво врятувало пасажирів поїзда, локомотивну бригаду і горе-водія вантажівки від фатальних наслідків. Цей випадок не перший раз демонструє злочинну зневагу водіями правил руху і їх безвідповідальне ставлення до свого життя та оточуючих. Ця кричуща ДТП повинна стати останнім попередженням всім тим, хто наражає на небезпеку пасажирів і залізничників", - зазначив керівник Укрзалізниці Євген Кравцов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram