ГоловнаСуспільствоЖиття

В Одесі затримали громадянина Молдови, причетного до наркотрафіку

Чоловіка заарештовано за рішенням суду.

В Одесі затримали громадянина Молдови, причетного до наркотрафіку
В Одессе задержали гражданина Молдовы, причастного к наркотрафику
Фото: dpsu.gov.ua

Українські прикордонники та правоохоронці затримали в Одесі громадянина Республіки Молдова, який перебував у міжнародному розшуку.

Про це повідомляють на сайті Держприкордонслужби.

Зазначають, що затримання відбулося відповідно до міжнародного доручення, отриманого від Генеральної прокуратури Молдови. Затриманий причетний до організації каналів наркотрафіку з Північної Африки в країни Східної і Західної Європи.

"Протягом проведення відповідних заходів правоохоронці встановили, що в Одесі перебуває член міжнародного злочинного угруповання, яке промишляє переміщенням наркотиків. У 2017 році правоохоронними органами Молдови вже був затриманий і заарештований ватажок цього угруповання, однак деякі його соратники не облишили злочинної діяльності. Зараз одного з них виявили в Одесі, і днями він був затриманий спільною міжнародною групою, із залученням спецпідрозділу Держприкордонслужби. Під час обшуку житла, де жив затриманий, виявлено та вилучено предмети, що вказують на причетність цієї особи до міжнародного наркотрафіку", - повідомили в ДПСУ.

Зараз за рішенням Київського районного суду міста Одеси затриманого заарештовано.

Нагадаємо, раніше співробітники Служби безпеки викрили і заблокували міжнародний канал контрабанди психотропних речовин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram