ГоловнаСуспільствоЖиття

СБУ заблокувала великий міжнародний канал постачання психотропів

Вилучені психотропні речовини
Фото: ssu.gov.ua
Вилучені психотропні речовини

Співробітники Служби безпеки України викрили і заблокували міжнародний канал контрабанди в Україну психотропних речовин. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Оперативники Харківського Управління СБУ встановили, що житель Сєвєродонецька особисто ввозив контрабандою з однієї з країн Європи психотропні речовини МДМА, які збував в Україні, зокрема в Харківській області, наркодилерам великими партіями. Під час спецоперації правоохоронними органами задокументовано факт збуту зловмисником таблеток психотропу МДМА на 9 тис. євро.

Співробітники СБ України затримали наркоділка в пункті пропуску "Ягодин" Волинської області. Зловмисник намагався ввезти в нашу країну в рейсовому автобусі чергову велику партію психотропних препаратів. У нього вилучили 6 тис. таблеток МДМА, які були заховані в пакетах з кавою.

Фото: ssu.gov.ua

Всього під час спецоперації правоохоронці вилучили з незаконного обігу 8,5 тисячі таблеток МДМА вагою понад 2,6 кілограма, вартість яких за цінами "чорного ринку" сягає 3 млн гривень.

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Вилучені наркотики в таблетках
Фото: ssu.gov.ua
Вилучені наркотики в таблетках

Нагадаємо, раніше в січні Служба безпеки України затримала мужчину, підозрюваного в підготовці терактів під час виборів президента України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram