ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція Києва оголосила про підозру двом іноземцям за напад на DZIDZIO

Їх оголошено в розшук.

Поліція Києва оголосила про підозру двом іноземцям за напад на DZIDZIO
Артист Михаила Хома (DZIDZIO)
Фото: kyiv.npu.gov.ua

Поліція Києва заочно повідомила двом іноземцям про підозру в побитті артиста Михайла Хоми (DZIDZIO) в Києві і оголосила їх у розшук.

Про це повідомляють на сайті столичної поліції.

Інцидент стався наприкінці грудня в Подільському районі. У поліцію надійшло повідомлення про конфлікт поблизу радіостанції. Як розповів начальник Подільського управління Владислав Іщенко, у потерпілого виник конфлікт з невідомими, які агресивно поводилися і нецензурно лаялися.

Під час перепалки вони вдарили його по голові і втекли на двох автомобілях. Попередньо подію кваліфіковано за ст. 125 КК (умисне легке тілесне ушкодження).

"Ми опитали потерпілого, відібрали пояснення в очевидців і вилучили відео з камер спостереження. Крім того, в Києві ввели оперативний план, за допомогою якого в сусідньому районі столиці знайшли один автомобіль. Також встановили фігурантів, які завдали тілесних ушкоджень. Це - 36-річний і 33-річний іноземці, раніше судимі за підробку документів", - додав Іщенко.

Фото: Поліція Києва

Після отримання додаткових матеріалів злочин було перекваліфіковано на ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу. Зловмисникам заочно повідомлено про підозру у вчиненні злочину і їх оголошено в розшук. Їм загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, 28 грудня в центрі Києва невідомі напали і побили актора і співака Dzidzio.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram