ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві чоловік обстріляв з пневмата двері школи

Постраждалих немає.

У Києві чоловік обстріляв з пневмата двері школи
В Киеве мужчина обстрелял из пневмата двери школы
Фото: kyiv.npu.gov.ua

У Києві поліцейські затримали чоловіка, який з пневматичної зброї стріляв по дверях школи у Святошинському районі столиці.

Про це повідомляють на сайті поліції.

"До чергової частини Святошинського управління поліції зателефонувала жінка і повідомила про постріли. На місце направили екіпажі патрульної поліції і слідчо-оперативну групу. Правоохоронці поспілкувалися з заявницею, яка повідомила, що працює в школі. Близько 22:00, перебуваючи на чергуванні, у вікні вона помітила чоловіка зі зброєю в руках. Він кілька разів вистрілив у двері і втік", - йдеться в повідомленні.

З місця події вилучили предмет, схожий пістолет, попередньо - пневматичний, і металеві кульки. Речові докази направили на експертизу.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Відпрацьовуючи інформацію, поліцейські затримали підозрюваного неподалік від місця злочину. Ним виявився раніше не судимий 50-річний місцевий житель.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство). Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Встановлюються обставини, причини і мотиви вчинення правопорушення.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Нагадаємо, в листопаді минулого року дев'ятьох школярів госпіталізували через розпилення газу в Таращі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram