ГоловнаСуспільствоЖиття

У середу в Києві прогнозують невеликий сніг і температуру близько 0°

Україна залишиться під впливом атмосферних фронтів з північного заходу.

У середу в Києві прогнозують невеликий сніг і температуру близько 0°
Фото: Макс Требухов

У найближчу добу, 2 січня, велика частина території України залишиться під впливом атмосферних фронтів з північного заходу, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на Укргідрометцентр.

У західних областях очікується сніг з дощем, вночі в Карпатах і на Закарпатті - значний сніг, хуртовини; в південних і східних областях без істотних опадів. На дорогах, крім півдня, ожеледиця.

Вітер південно-західний, вдень в західних областях північно-західний, 7-12 м/с, вночі та вранці, крім південної частини, пориви 15-20 м/с, хуртовини. Температура протягом доби від 2° морозу до 3° тепла, вночі в східних і Сумській областях 4-9° морозу.

У Києві - вночі помірний, вдень невеликий сніг, хуртовини; на дорогах ожеледиця; температура протягом доби близько 0°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 2 січня найвища температура вдень була 6,8 градусів вище нуля в 2007 році, найнижча вночі - 21,8 градусів морозу в 1943 році.

У четвер, 3 січня, вночі - помірний, вдень невеликий сніг, в південних областях без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-6° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла, на півдні та сході країни близько 0°; в Карпатах вночі та вдень 10-15° морозу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram