ГоловнаСуспільствоПодії

Невідомий на позашляховику наїхав на прикордонника у Волинській області

Правопорушник утік.    

Невідомий на позашляховику наїхав на прикордонника у Волинській області
Фото: dpsu.gov.ua

У Волинській області невідомий на позашляховику Mitsubishi Pajero під час прориву білорусько-українського кордону збив прикордонника.

Як повідомляє прес-служба Держприкордонслужби, інцидент стався в п'ятницю, 16 листопада, на пункті контролю «Доманове». Водій проігнорував вимогу правоохоронців зупинитися і вчинив на них наїзд. У результаті один прикордонник дістав травму гомілки і пальців правої ноги.

Після попереджувального пострілу прикордонників угору правопорушник розвернув автомобіль і став тікати в напрямку населеного пункту Кортеліси Ратнівського району. Щоб зупинити позашляховик, військовослужбовець наряду застосував зброю по колесах автомобіля, але порушникові вдалося втекти.

До Ратнівського відділу поліції скеровано повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 345 КК України "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу".

Нині триває пошук автомобіля і, ймовірно, інших осіб, причетних до цього правопорушення.

Як повідомлялося, вночі проти 16 листопада в Закарпатській області автомобіль контрабандистів збив начальника прикордонного загону. Не опритомнівши, майор Вадим Березенський 17 листопада помер у лікарні.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram