ГоловнаСуспільствоВійна

Один військовий отримав поранення на Донбасі

За даними розвідки, протягом доби двох окупантів знищено і двох поранено.

Один військовий отримав поранення на Донбасі
Фото: mil.gov.ua

За минулу добу, 12 жовтня, в районі проведення операції об'єднаних сил російські окупанти 26 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. Водночас ворог чотири рази застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Про це повідомили у штабі ООС.

"Противник вів прицільний вогонь зі ствольної артилерії калібру 100 мм, мінометів калібру 120 і 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції Об'єднаних сил в районі населених пунктів Золоте-4, Новоолександрівка, Новозванівка, Троїцьке, Світлодарськ, Новолуганське, Красногорівка, Мар'їнка, Тарамчук, Новотроїцьке, Старогнатівка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Лебединське.

Опорні пункти українських військ в районі Новолуганського окупанти обстрілювали з мінометів 120-го калібру, артилерійських гармат калібру 100 мм і озброєння бойових машин піхоти. З мінометів 82-го калібру стріляли по захисниках Троїцького та Світлодарська.

В результаті обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав легке поранення.

За даними розвідки, протягом доби двох окупантів знищено і двох поранено.

Нагадаємо, вчора Президент Порошенко відвідав Широкине на передовій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram