ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві під час втечі від поліції згорів дорогий "мерседес"

Водій відмовився проходити тест на алкоголь.

Сьогодні вночі в Києві згорів дотла "мерседес" S-класу під час втечі від поліції. Про це повідомляє "Інформатор".

Інцидент стався близько 1-ї години ночі. За словами патрульних поліцейських, водій Mercedes порушив правила дорожнього руху в районі "Океан Плази". Патруль наздогнав порушника і попросив зупинитися, але замість цього водій тільки збільшив швидкість і спробував утекти.

Машину порушника переслідували декілька екіпажів. Її "вели" аж до Повітрофлотського проспекту, де "мерседес" не впорався з керуванням і вилетів з дороги. Від удару машина загорілася, але водій не тільки встиг її покинути, але і прихопив зі собою особисті речі.

Поліцейські затримали порушника на місці аварії. Водій відмовився від проходження тесту на алкоголь на "Драгері". У присутності понятих усі його особисті речі перевірили, нічого забороненого не знайшли.

На місці події працювали три одиниці спецтехніки, бригада "швидкої", слідчо-оперативна група і вибухотехніки. Чи був п'яний водій і чому почав тікати від поліції, визначить слідство.

Нагадаємо, вчора ввечері прикордонники за орієнтуванням поліції затримали двох іноземців, які збили насмерть дівчинку на пішохідному переході і зникли з місця події.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram