ГоловнаСвіт

Під час пожежі в торговому центрі Нью-Йорка постраждала 21 людина

Поліція вже затримала чоловіка, якого підозрюють у підпалі.

У Нью-Йорку сталася велика пожежа в торговому центрі King's-Plaza, в результаті чого постраждала 21 людина. Про це повідомляє CBS News York. Поліція затримала підозрюваного в підпалі.

Пожежа виникла в паркінгу торгового центру близько 9 ранку в понеділок, 17 вересня (близько п'ятої години вечора за київським часом). Вогонь знищив кілька автомобілів. Як з'ясувалося, в паркінгу зберігалися близько 120 машин місцевого автодилера.

Пожежники на місці події запідозрили підпал, і поліція підтвердила це припущення. Гарячим слідом затримали 23-річного Ейвона Стівенса, який нібито мав конфлікт з власником згорілих автомобілів.

До гасіння пожежі було залучено близько 300 рятувальників. Загиблих у результаті пожежі немає, постраждали троє відвідувачів центру і 18 пожежників. На щастя, ніхто з них не отримав небезпечних для життя пошкоджень.

Нагадаємо, цими вихідними в Одесі вшанували пам'ять трьох дівчаток, які загинули рік тому під час пожежі в дитячому таборі "Вікторія". Розслідування у справі триває досі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram