ГоловнаСуспільствоЖиття

У Донецькій області відкрили відремонтований КПВВ "Мар'їнка"

Роботи з облаштування здійснили за рахунок обласного бюджету.

У Донецькій області відкрили відремонтований КПВВ "Мар'їнка"
Фото: dpsu.gov.ua

У Донецькій області в понеділок завершили роботи з облаштування контрольно-пропускного пункту в'їзду-виїзду "Мар'їнка".

Про це повідомив голова Донецької ОВЦА Олександр Куць.

"Встановили 2 зали очікування (по одній на в'їзд і виїзд), обладнали їх системами вентиляції, кондиціонування і обігріву, розмістили інформаційні стенди та монітори; забезпечили стабільне електропостачання; побудували свердловину і підвели воду до санітарних модулів (один з них адаптували під потреби людей з обмеженими фізичними можливостями), встановили навіси над пішохідними зонами та зонами проходження автомобільного контролю, а також огорожу всередині КПВВ для розмежування руху автотранспорту від пішохідних доріжок", - написав Куць у фейсбуці.

За його словами, облаштування КПВВ здійснили за рахунок обласного бюджету - на це витратили 11,3 млн грн. Обслуговування пропускного пункту також буде здійснюватися за рахунок обласних коштів.

17 вересня КПВВ "Мар'їнка" відвідала делегація політичних директорів міністерств закордонних справ країн об'єднання Бенілюкс.

Куць зазначив, що "Мар'їнка" - пілотний проект. Планується, що так само облаштують інші КПВВ на Донбасі - "Новотроїцьке", "Гнутове" і "Майорськ".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram