ГоловнаСуспільствоПодії

38 дітей з дніпровської школи потрапили до лікарні з отруєнням

За вихідні медики відпустили додому вісьмох школярів.

38 дітей з дніпровської школи потрапили до лікарні з отруєнням
Фото: misto.kh.ua

38 дітей звернулися по медичну допомогу у зв'язку з харчовим отруєнням у дніпровській школі. Як повідомив керівник департаменту охорони здоров'я Андрій Бабський, у постраждалих відзначається позитивна динаміка, 8 школярів уже відпустили з лікарні на амбулаторне лікування.

"Упродовж вихідних медичні працівники лікувальних установ міста займалися організацією необхідних процесів для якнайшвидшого одужання постраждалих школярів. Також лікарі амбулаторій провели медичний огляд майже всіх учнів 62-ї школи за місцем проживання. У стаціонарах міста перебуває 22 дітей, ще 8 дітей отримують лікування вдома", - написав Бабський.

Нагадаємо, минулого четверга, 13 вересня, 16 учнів середньої школи №62 міста Дніпро були госпіталізовані в інфекційні відділення лікарень з невстановленою інфекцією. Пізніше медики оприлюднили попередній діагноз - гостра кишкова інфекція.

Усі діти потрапили до лікарень у стані середньої тяжкості, реанімація не знадобилася. Мер міста Борис Філатов обіцяв виділити кошти на повну реабілітацію постраждалих дітей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram