ГоловнаСуспільствоПодії

У лобовому зіткненні на трасі Київ - Ірпінь загинуло четверо людей

Один з водіїв на швидкості перетнув подвійну суцільну.

У лобовому зіткненні на трасі Київ - Ірпінь загинуло четверо людей
Фото: kiev.informator.ua / Андрей Шматов

Увечері 19 серпня на дорозі Р-30 Київ - Ірпінь зіткнулися Citroеn Berlingo і Suzuki Grand Vitara. Внаслідок аварії загинуло четверо людей, ще трьох госпіталізували.

Як повідомляє видання "Інформатор" з місця події, аварія сталася близько 17:20.

Автомобіль Citroеn рухався з дозволеною швидкістю в бік міста Ірпінь. В одну мить, йому назустріч, перетинаючи подвійну суцільну, вилетів Suzukі, що їхав у бік Києва. За словами свідків, у водія Citroеn не було й секунди, щоб зорієнтуватися й уникнути зіткнення.

Удар прийшовся в лобову частину автомобіля, у Grand Vitara ж постраждала бокова частина, з боку пасажирського.

Внаслідок аварії загинули четверо людей: водій і пасажир Berlingo померли на місці від зазнаних травм, дві пасажирки Suzuki на передньому і на задньому місці, на сторону яких припав удар, також загинули. Водія Grand Vitara близько 40 хвилин намагалися витягнути з транспортного засобу. Його госпіталізували разом зі ще двома пасажирами, усього в автомобілі знаходилося п'ять чоловік.

Нагадаємо, що в ДТП під Харковом 19 серпня загинули три людини. Водієм одного з автомобілів, що потрапили в аварію, був колишній головний архітектор Харкова Сергій Чечельницький. Він відбувся забоєм грудної клітки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram