ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві поліцейські зі стріляниною затримали озброєного ножем чоловіка

Громадянин перебував у розшуку.

У неділю, 8 липня, в Києві поліцейські зі стріляниною затримали озброєного ножем чоловіка, який намагався взяти в заручники перехожу.

Прес-служба патрульної поліції України інформує, що знервованого чоловіка зупинив для перевірки піший патруль.

"Сьогодні опівдні на проспекті Героїв Сталінграда піший патруль помітив підозрілого громадянина. Чоловік поводився знервовано і різко змінив напрямок руху, коли побачив інспекторів. Охоронці порядку зупинили невідомого і під час перевірки з'ясували, що він у розшуку. Якоїсь миті громадянин різко рушив з місця і почав утікати", - йдеться в повідомленні.

Фото: facebook.com/patrolpolice.gov.ua

Інспекторам вдалося наздогнали чоловіка. Він поводився агресивно і дістав з кишені ніж. Спочатку чоловік приставив його собі до горла і погрожував порізати себе. Потім громадянин знову кинувся навтьоки.

За словами поліцейських, дорогою чоловік намагався схопити жінку й узяти її в заручники, проте йому це не вдалося - вона сховалася в магазині поруч.

Нарешті патрульні загнали чоловіка в глухий кут. Коли він зрозумів, що втікати нікуди, почав кидатися на патрульних з ножем.

Правоохоронці спочатку кілька разів вистрілили в повітря, проте це ніяк не подіяло на зловмисника. Коли ж він укотре накинувся на інспекторів з ножем, їм довелося застосувати табельну зброю.

"Патрульні затримали порушника і надали йому домедичну допомогу. На місце викликали "швидку", яка в супроводі патрульних доправила чоловіка в лікарню", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляли, увечері 6 липня на київському вокзалі чоловік поранив журналістку з травматичної зброї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram