ГоловнаСуспільствоЖиття

Академія патрульної поліції випустила перших 83 поліцейських

Випускники візьмуться до роботи вже 1 червня.

Завтра в Києві починають працювати 83 випускники Академії патрульної поліції України.. Сьогодні перший випуск Академії склав присягу на вірність українському народові, повідомляє прес-служба Національної поліції.

Серед випускників - не тільки патрульні поліцейські, а йслідчі і оперативники.

За чотири місяці навчального процесу слухачі пройшли 35 предметів, у тому числі тактичну і вогневу підготовку, ефективну комунікацію, етику, основи кримінального права.

На випускному були міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, голова Національної поліції України Сергій Князєв, Посол США в Україні Марі Йованович, іноземні партнери.

Нагадаємо, Академія патрульної поліції створена 5 липня 2017 року. Це інноваційний навчальний і методичний центр із сучасними аудиторіями і матеріально-технічним забезпеченням для підготовки нового покоління патрульних поліцейських.

Створенню Академії патрульної поліції, забезпеченню її матеріально-технічної та навчальної бази сприяли міжнародні партнери. Уряди США і Канади через посольства в Україні, а також окремі урядові програмами найбільш активно співпрацюють у напрямку реформування поліції України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram