ГоловнаСуспільствоПодії

Троє дітей постраждали в результаті вибуху невідомого предмета в Красногорівці

У двох малюків пошкоджені внутрішні органи.

У Красногорівці Донецької області троє дітей отримали поранення в результаті вибуху невстановленого предмета.

Про це повідомив у Фейсбуці голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський.

"Троє дітей 14, 9 і 3 років отримали поранення в результаті вибуху невідомого предмета. Подія трапилася вчора ввечері, близько 21:00, у Красногорівці. Двоє молодших дітей знайшли на вулиці невідомий предмет і гралися з ним, старша дівчинка сиділа спиною до малюків", - написав він.

Як повідомила заступниця голови Мар'їнської РДА Тетяна Збуцька, коли стався вибух, старша дівчинка отримала відносно легкі осколкові поранення грудної клітини, сідниць і гомілки. Молодші діти отримали тяжкі ушкодження: хлопчикові пошкодило внутрішні органи і відірвало три пальці на лівій руці, а дівчинці відірвало палець на правій руці і також пошкодило внутрішні органи.

Зараз усі троє дітей перебувають у лікарні. Зазначають, що вони забезпечені всім необхідним лікуванням. До молодших дітей, які потребують спеціалізованої допомоги дитячого хірурга, прибув фахівець із Дніпра.

"Дав доручення правоохоронним органам якомога швидше розібратися в причинах трагедії і вжити заходів, щоб надалі убезпечити дітей від таких випадків", - додав Жебрівський.

Нагадаємо, в серпні минулого року чотири дитини отримали поранення через вибух боєприпасу в передмісті Дніпра.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram