ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 4 рази порушили режим тиші на Донбасі

Про втрати не повідомляється.

Бойовики 4 рази порушили режим тиші на Донбасі
Фото: mignews.com.ua

Від початку доби бойовики чотири рази порушили режим тиші в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр АТО у вечірньому зведенні.

Зазначається, що хоча кількість обстрілів з початку доби була зафіксована невелика, "ворог і далі, окремими провокаційними діями, безуспішно намагався втягнути наші війська в бойове протистояння".

"На Луганському напрямі противник вів вогонь з мінометів калібру 82-мм поблизу Трьохізбенки, а зі стрілецької зброї турбував захисників Золотого. На Донецькому напрямку, як і очікував штаб АТО, збройні провокації російських найманців сталися в районі Верхньоторецького. Тут бойовики обстрілювали наші оборонні укріплення з 82-мм мінометів і гранатометів", - ідеться в повідомленні. 

Крім того, на Приазов'ї по захисниках Гнутового противник вів вогонь із зенітної установки, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Також поблизу Авдіївки зафіксовано проліт ворожого БПЛА, забороненого мінськими домовленостями.

Раніше спікер Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник повідомив, що саме біля Верхньоторецького сили АТО зазнали втрат у суботу. Унаслідок ворожих обстрілів під Верхньоторецьким двоє українських бійців загинули, ще двоє військовослужбовців були поранені, стан одного з них важкий. Також двоє військових дістали бойові травми під тим самим Верхньоторецьким і в районі селища Водяне.      

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram