ГоловнаСуспільствоВійна

19-річний боєць Нацгвардії застрелився в зоні АТО (оновлено)

Є інформація, що військовий був у групі "Синіх китів".

19-річний боєць Нацгвардії застрелився в зоні АТО (оновлено)
Архив

Пізно ввечері 30 липня загинув військовослужбовець Національної гвардії, повідомляється на її сайті.

Боєць служив у військовій частині №3029, яка дислокується в Запоріжжі, а в момент інциденту перебував у зоні АТО.

"За словами товаришів по службі, військовослужбовець мав спокійний характер, жодних конфліктів з родичами або колегами у нього не було. Попередня версія - самогубство", - сказано в повідомленні.

Агентство УНІАН з посиланням на військовий комісаріат Запорізької області пише, що 19-річний військовослужбовець Нацгвардії застрелився після вечірнього шикування. Він надів нову форму і застрелився з автомата.

Також агентство з посиланням на нацгвардійців повідомляє, що загиблий перебував у групі "Синіх китів" - спільноти потенційних самогубців у соціальних мережах.

Оновлення. Національна гвардія України підтвердила  загибель військовослужбовця військової частини №3029 у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.

"Пізно ввечері 30 липня загинув військовослужбовець НГУ. Боєць служив у військовій частині №3029, яка дислокується в Запоріжжі, а на момент інциденту перебував у зоні АТО", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що за цим фактом розпочато розслідування, попередня версія - самогубство. За словами товаришів по службі, у загиблого був спокійний характер, у нього не було конфліктів з родичами чи колегами. 

Нагадаємо, станом на початок червня було зареєстровано 500 випадків самогубств учасників антитерористичної операції після повернення із зони бойових дій, заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram