ГоловнаСуспільствоПодії

Затримано інструктора, який з необережності поранив журналіста на навчаннях у Кривому Розі

Поліцейські вилучили в підозрюваного зброю, заряджену бойовими патронами.

Затримано інструктора, який з необережності поранив журналіста на навчаннях у Кривому Розі
Фото: Макс Левин

Правоохоронці затримали інструктора, який із необережності вистрілив у журналіста під час військових навчань у Кривому Розі.

Про це повідомляють на сайті поліції Дніпропетровської області.

"Підозрюваного затримали за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу і встановлюються всі обставини справи", - йдеться в повідомленні.

У діях інструктора вбачаються ознаки відразу двох злочинів, а саме: необережне тяжке тілесне ушкодження (ст. 128 КК України) та незаконне поводження зі зброєю (ст. 263 КК України). Йому загрожує від двох до п'яти років позбавлення волі.

Поліцейські вилучили в підозрюваного зброю, заряджену бойовими патронами, з якої було поранено журналіста.

"Зазначені вогнепальну зброю і боєприпаси підозрюваний придбав, носив і зберігав без передбаченого законом дозволу. Все вилучене долучено до кримінального провадження як речові докази", - відзначили в поліції.

Нагадаємо, оператор інтернет-видання "Перший Криворізький" В'ячеслав Вовк отримав вогнепальне поранення під час військових навчань у будівлі Саксаганської районної ради. Журналіст брав участь у зйомках постановочного кадру, виконуючи роль провокатора.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram