ГоловнаСуспільствоВійна

П'ять військових поранені за добу на Донбасі

Зафіксовано 85 обстрілів.

П'ять військових поранені за добу на Донбасі
Фото: Макс Требухов

Бойовики на Донбасі 85 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців у суботу. П'ять бійців отримали поранення.

На Донецькому напрямку по позиціях ЗСУ в районі Луганського і Авдіївки окупанти вели вогонь з мінометів калібру 82 і 120 мм і гранатометів різних систем. По укріпленнях біля Невельського і Пісків стріляли з великокаліберних кулеметів, а поблизу Опитного, Троїцького, Зайцевого і Кам'янки - з гранатометів і мінометів калібру 82 мм, повідомляє штаб АТО.

На Маріупольському напрямку біля Водяного і Павлополя ворог двічі використав артилерію калібру 122 мм, а поблизу Широкиного - міномети калібру 120 мм. По укріпленнях в районі Мар'їнки і Гнутового відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм, стрілецької зброї і гранатометів.

Збільшилася кількість обстрілів на Луганському напрямку, де поблизу Кримського окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем, мінометів калібру 82 і 120 мм, танків, а ближче до півночі ще й з важкої артилерії калібру 152 мм. По опорних пунктах в районі Троїцького кілька разів стріляли з мінометів калібру 120 мм, а біля Новоолександрівки, Трьохізбенки і Попасної - з СПГ. У районі Станиці Луганської стріляли з гранатометів і кулеметів великого калібру.

Нагадаємо, в п'ятницю в зоні АТО загинули четверо військових, троє були поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram