ГоловнаСуспільствоПодії

Одесит зарізав дітей співмешканки і їхнього знайомого

Чоловікові не сподобалося, що компанія розпиває спиртне.

Одесит зарізав дітей співмешканки і їхнього знайомого
Фото: fakti.ks.ua

В Одесі поліцейські за гарячими слідами затримали підозрюваного в убивстві трьох людей. Жертвами 42-річного зловмисника стали син і донька співмешканки, а також їхній знайомий, повідомляють на сайті поліції.

Близько другої години ночі в поліцію подзвонив житель одного з будинків по вулиці Паустовського. Він повідомив, що в під'їзді голосно кричить закривавлений юнак, за яким женеться якийсь чоловік. Правоохоронці, які прибули на місце події, виявили на сходах сліди крові, а на четвертому поверсі - тіло хлопця з численними колото-різаними ранами шиї.

Сліди, виявлені під час огляду місця події та прилеглої до нього території, привели правоохоронців до сусіднього будинку. Там у напівпідвальному приміщенні вони знайшли ще два трупи з ознаками насильницької смерті.

Загиблими виявилися 16-річний одесит, його 21-річна сестра та їхній знайомий віком близько сорока років. Усі троє жили в тому ж напівпідвальному приміщенні, де були знайдені тіла. Крім них, за вказаною адресою також проживала матір молодих людей і її співмешканець. На момент трагедії жінка була за межами міста.

Опитавши мешканців будинку, поліцейські встановили, що чоловік, який гнався за хлопцем, - співмешканець його матері. Незабаром за отриманими прикметами патрульні знайшли підозрюваного на вулиці Махачкалінській. Його затримали.

Чоловік зізнався у скоєному. За словами правопорушника, конфлікт нібито виник через алкоголь. Коли чоловік прийшов додому, то побачив, що потерпілі розпивають спиртне. Це його обурило, почався скандал, під час якого він схопився за ніж. Першим від рук зловмисника загинув найстарший із постраждалих. Потім удар у шию отримав син співмешканки. Поки зловмисник розправлявся з його сестрою, пораненому хлопцеві вдалося вискочити на вулицю і покликати на допомогу. Однак до приїзду поліції він не дожив.

Позбавивши життя трьох осіб, підозрюваний переодягнувся і пішов з дому. По дорозі він позбувся ножа і свого одягу зі слідами крові.

Розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram