ГоловнаСуспільствоПодії

У Львівській області сталися два вибухи побутового газу за день

Постраждали двоє людей.

У Львівській області сталися два вибухи побутового газу за день
Фото: dsns.gov.ua

У Львівській області рятувальники двічі за день ліквідували наслідки вибуху побутового газу - в Стрийському районі та Миколаївському.

Про це повідомляється на сайті ДержНС.

18 листопада о 15:52 надійшло повідомлення про вибух газу в селі Ходовичі Стрийського району. Як з'ясувалося, в цегляному одноповерховому будинку стався вибух газу, в результаті чого сталася пожежа. На момент вибуху в будинку був власник - мужчина1967 року, який отримав опіки II ступеня рук та голови.

Зараз його госпіталізовано в стані середнього ступеня тяжкості.

"У результаті вибуху в будинку знищені несучі стіни і дах, перекриття, а також речі домашнього вжитку на площі 50 кв. м. О 16:34 пожежникам вдалося локалізувати пожежу, що виникла в результаті вибуху, і о 18:16 повністю ліквідувати", - наголошується в повідомленні.

Фото: dsns.gov.ua

Другий випадок стався вранці, 19 листопада. О 07:00 надійшло повідомлення про те, що в селі Верин Миколаївського району стався вибух у літній кухні без подальшого горіння.

У результаті вибуху травмована мати власника будинку - жінка 1941 року, яку у важкому стані госпіталізовано до Миколаївської ЦРЛ. В результаті вибуху зруйнована літня кухня, а також пошкоджені два вікна в будівлі,що розташована поряд, одне вікно і шифер в сусідньому житловому будинку.

Нагадаємо, 25 вересня через вибух газу в приватному будинку на Закарпатті численні травми отримала 82-річна пенсіонерка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram