ГоловнаСуспільствоПодії

У великій ДТП в Івано-Франківській області загинули чотири людини

Один із загиблих - громадянин Молдови. 

У великій ДТП в Івано-Франківській області загинули чотири людини
Фото: if.npu.gov.ua

У результаті великої дорожньо-транспортної пригоди в Івано-Франківській області загинули чотири людини, серед яких і громадянин Молдови.

Про це повідомляється на сайті обласного управління Нацполіціі.

Аварія сталася між селом Старі Кривотули Тисменицького району і селищем Отинія Коломийського району.

За попередніми даними, 45-річний громадянин Молдови, керуючи автомобілем Audi A6 на ділянці дороги з обмеженою видимістю, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Chery Amulet, за кермом якого перебував 41-річний житель Коломийського району. 

Фото: if.npu.gov.ua

У результаті аварії обидва водії, а також 34-річний пасажир Chery зазнали несумісних із життям травм і загинули на місці. Ще один пасажир цього легкового автомобіля - 17-річний односельчанин водія, був доставлений до лікарні, проте врятувати його медикам не вдалося. 

Фото: if.npu.gov.ua

Поліцейські з'ясовують обставини події. За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, 14 жовтня в місті Долина Івано-Франківської області рейсовий автобус "Івано-Франківськ - Трускавець" зіткнувся з лісовозом КамАЗ.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram