ГоловнаСуспільствоПодії

Названо прізвища поліцейських, підозрюваних у вбивстві в Кривому Озері

Той, хто стріляв, зізнався в скоєнні злочину.

Названо прізвища поліцейських, підозрюваних у вбивстві в Кривому Озері

Стали відомі прізвища поліцейських, яким висунуто підозри в убивстві жителя Кривого Озера.

Як пише миколаївське видання "Новини-N", це старший лейтенант поліції Микола Хоменко, сержант поліції Денис Ляхвицький і сержант поліції Олександр Причипойда.

Головним підозрюваним є водій-поліцейський сержант поліції Ляхвицький. Саме він, за даними слідства, стріляв в Олександра Цукермана з травматичного пістолета. За інформацією прокуратури, Ляхвицький уже зізнався у скоєнні злочину і навіть показав, куди викинув пістолет.

Ще трьом поліцейським-фігурантам цієї справи підозри поки що не пред'явили.

Раніше журналісти видання "Наші гроші з Денисом Бігусом", посилаючись на власні джерела, повідомили, що на виклик, який закінчився смертю 31-річного Олександра Цукермана в Кривому Озері Миколаївської області, прибули шість полійцейських:

  1. Трубаченко Василь Вікторович 1993 р.н.
  2. Лемеха Володимир Миколайович 1992 р.н.
  3. Ляхвицький Денис Олександрович 1988 р.н.
  4. Хоменко Микола Миколайович 1990 р.н.
  5. Богач Роман Миколайович 1992 р.н.
  6. Причипойда Олександр Леонідович, 1990 р.н.

Нагадаємо, прокуратура Миколаївської області звернулася до Центрального районного суду Миколаєва з клопотаннями про обрання стосовно трьох поліцейських, які причетні до смерті жителя смт Криве Озеро, запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою без права внесення застави. Що стосується трьох інших поліцейських, то в прокуратурі заявили, що наразі не встановлено достатніх даних для пред'явлення їм підозри.

У ніч на 24 серпня в Кривому Озері кілька поліцейських прибули на виклик розбиратися з сімейним скандалом і грабунком, закували в наручники нетверезого місцевого жителя Олександра Цукермана і почали його бити. Поліцейські били Цукермана кийками, руками і ногами, а також вистрілили в нього з травматичної зброї. Цукерман помер від потрапляння кулі в серце.

Удень 24 серпня сотні жителів Кривого Озера зібралися біля будинку загиблого чоловіка і вимагали справедливого розслідування смерті Цукермана. Пізніше поліцейських, які побили жителя Кривого Озера, вивезли в Миколаїв, при цьому люди ледь не перевернули автозак. Пізно ввечері 24 серпня кілька десятків людей пішли на штурм Кривоозерського відділення поліції, але їх вдалося заспокоїти.

25 серпня Деканоїдзе розформувала Кривоозерське відділення поліції. Також буде звільнено керівний склад поліції області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram